De voordelen van duurzaam desinfectiemiddel

pexels-marc-mueller-380769

Desinfecteren met duurzaam desinfectiemiddel is een veilige manier van reinigen. Zowel voor mens als voor dier is duurzame desinfectie een betere keuze dan de reguliere desinfectiemiddelen, maar werkt het net zo goed. Er zijn meerdere studies gedaan met Watter desinfectie waarbij goede resultaten naar voren zijn gekomen op het gebied van ruimtedesinfectie. 

Waar kun je desinfectie voor gebruiken

Watter desinfectie is op veel verschillende manieren in te zetten. Zo wordt het bijvoorbeeld gebruikt in de veehouderij om zo het drinkwater te desinfecteren voor de dieren. Door de dieren schoon drinkwater te geven zal de gezondheid van het dier en de groei daarvan sterk toenemen. Dit alles kan zonder harde chemicaliën worden gedaan door middel van de speciale techniek. Naast de veehouderij wordt deze manier van desinfectie gebruikt voor het reinigen van kantoorpanden, tandartsstoelen of medische instrumenten.

Een goede zet tegen schimmels en gisten

Naast dat Watter desinfectie kan worden ingezet voor het reinigen van ruimtes en voorwerpen wordt het ook gebruikt voor onder andere bloem- en plantenteelt. Het wordt hier ingezet om schimmels en gisten op de bloemen en planten tegen te gaan waardoor de planten en bloemen beter groeien zonder dat het milieu hiermee wordt belast. Er hoeven geen harde chemicaliën aan te pas te komen om bacteriën, virussen en schimmels te weren.

Een lagere dosering dan bleek met dezelfde werking

Deze desinfectie is een effectief middel wat zich weert tegen diverse organisme. Van schimmels tot gisten en van virussen tot bacteriën. Watter bestaat voornamelijk uit een mengsel van leidingwater, zout en stroom en heeft als werkzame stof HOCl. Deze dosering ligt vele malen lager dan bijvoorbeeld chloor en werkt net zo effectief. Daarnaast is het niet belastend voor het milieu en kan het ook worden gebruikt voor mens en dier. Onze desinfectie is te gebruiken voor diverse doeleinde en werkt zeer effectief. Van het reinigen van kantoren tot het ontsmetten van wonden.

Facebook
Twitter
Pinterest