Office 365: belangrijk voor elke organisatie

pexels-jeshootscom-530024

Om een organisatie efficiënt te laten werken is Office 265 onontbeerlijk. Word maakt het schrijven van artikelen eenvoudig, met Excel kun je je statistieken of zelfs de boekhouding goed bijhouden, PowerPoint maakt het mogelijk om je product goed te presenteren en alle mogelijkheden van Outlook zorgen voor een goede, accurate communicatie met klanten en leveranciers en een goede planning van afspraken en werkzaamheden. In deze tijd, waarin thuiswerken steeds gebruikelijker wordt, kan Teams er voor zorgen, dat je personeel in contact met elkaar blijft en goed kan blijven samenwerken. Maar weten jij en je personeel wel het beste uit al deze programma’s te halen?

Beter gebruik maken van Office 365 

Natuurlijk kunnen de meeste mensen best met de office programma’s uit de voeten. Het is gemakkelijk om de standaard functies te gebruiken en zo in het dagelijks werk zonder problemen te werken. Maar het kan lonen om ook gebruik te maken van de meer geavanceerde functies. Zo kun je bijvoorbeeld in Word sjablonen maken, zodat je niet elke keer dezelfde informatie hoeft in te vullen, omdat dat automatisch gebeurt. Ook heb je dan dezelfde lay-out, zodat je naar klant toe altijd op dezelfde manier communiceert. Met Excel kun je informatie verwerken, maar hoe krijg je de exacte informatie, die je nodig hebt? Hoe zorg je ervoor, dat jouw PowerPoint presentatie de beste indruk maakt op je klant? En hoe zorg je ervoor, dat alle mails, die in Outlook binnen komen, op de juiste manier worden gesorteerd en verwerkt? Door alle mogelijkheden van Office goed te benutten maak je je organisatie efficiënter. Je kunt met Office 365 werken, maar je kunt Office 365 ook voor je laten werken. Een goede training kan jou en jouw personeel daarbij helpen. 

Office 365 training voor jouw organisatie

Natuurlijk kun je online een Office 365 training gaan volgen. Er zijn er genoeg te vinden en deze zullen je ongetwijfeld meer leren over het gebruik van Office. Maar om je personeel en jezelf echt het beste uit Office 365 te laten halen kun je beter een Office 365 training gebruiken, die toegespitst is op jouw organisatie. Zo kan de trainer vooral aandacht besteden aan de programma’s en functies, die jullie het meeste gebruiken en hoef je geen tijd te verspillen aan dingen, die je al weet of die je toch nooit zal gaan gebruiken. Daarnaast kun je met een persoonlijke training meteen alle vragen stellen en hulp vragen, als je tegen problemen aanloopt.

Bron: https://www.nedermeijer.nl/office-365-training/

Facebook
Twitter
Pinterest