Beter gevonden willen worden in Google? Hier de tips

pexels-pixabay-40185

Een prachtige website gebouwd of voor jou gebouwd en je wordt maar niet gevonden in Google. Een vervelend probleem maar komt helaas veel voor. Dit kan je doen om te zorgen dat je hoger in Google komt en dus eerder gevonden wordt!

Zoekmachine optimalisatie

De meeste mensen zoeken op 2 a 3 woorden in Google. Denk aan ‘jas voor winter’, ‘trui zomer’. Zoekmachine optimalisatie draait om het beter toegankelijk maken van jouw site voor bezoekers. Het is namelijk bewezen dat mensen naast de advertenties op de top 5 in Google drukken en die site bezoeken. Sta je hier niet in loop je heel erg veel klanten mis wat natuurlijk erg vervelend is.

Linkbuilding

Doormiddel van linkbuilding wordt de zoekmachine geoptimaliseerd en kom jij hoger in Google. Aangeraden wordt om linkbuilding te laten doen door een seo specialist aangezien zij er meestal het meest profijt uit halen en hier specialist in zijn. Linkbuilding houdt in dat er in teksten bepaalde zoekwoorden van jouw voorkomen met daarin een link naar jouw website. Google rankt namelijk op links naar je website hierdoor kom jij hoger in google.

Website

Naast het doen van bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie is het belangrijk ook een goede website te hebben. Want al word jij hoog gevonden in google maar ziet je website er niet uit gaan mensen per en direct weer van je website af en heeft dat geld wat je in zoekmachine optimalisatie gestopt hebt helemaal geen zin. Dus een professionele website is eigenlijk wel eens must voor als je een seo specialist op jou online marketing loslaat.

Maken van professionele website

  1. Het is eerst van belang een plan uit te werken. Wat wil ik bereiken? Waartoe wil ik mijn doelgroep aan zetten? Dus wat is het doel van je website.
  2. Vervolgens ga jij nadenken over een naam en registreer je een domeinnaam. Hierop kunnen mensen jouw website namelijk vinden. Ook kies je dan een web platform dit houdt in met wat maak ik de website (welke tool).
  3. Vervolgens ga je kijken naar een template en het ontwerp van je website. Wil je een eigen design maken of kies je voor een bestaande?
  4. Hierna ga je kijken naar zoekwoordanalyse, op welke woorden wil ik gevonden worden? Hier komt het stukje zoekwoord optimalisatie naar boven (Erg belangrijk voor een professionele website).
  5. Natuurlijk moet je website ook opgemaakt worden en moeten er teksten op komen. Daarom ga je in de volgende stap professionele, duidelijke en simpele teksten op je website neerzetten. Ook ga je je website vullen met plaatsjes en test je de website.
  6. Ook ga je software downloaden om je website te kunnen onderhouden en te zien waar jouw zwakkere punten op zijn.

Met deze tips en tricks zal voor jou een website maken een eitje zijn. Ook vind je gelijk de beste tips en uitleg over zoekmachine optimalisatie. Succes!

Facebook
Twitter
Pinterest