De autobranche heeft het niet makkelijk in deze tijd. Organisaties staan onder druk en moeten veranderen om te overleven. Vaak kunnen ze dat niet alleen. FA4 Consultancy helpt met een mensgerichte, maar tegelijk ook resultaatgerichte aanpak.

Ik ben Ed Favier. Ik heb mijn bedrijf FA4 Consultancy in 2007 opgericht met als doel mijn brede ervaring in de automotive-branche  in te zetten om bedrijven te ondersteunen bij:

  • het vergroten van de persoonlijke effectiviteit
  • het laten slagen van veranderprocessen
  • rendementsverbetering
  • het verbeteren van de teamperformance

Ik heb 35 jaar praktijkervaring in autobedrijven, in zowel technische als commerciële functies. Daardoor ken ik de uitdagingen van de werkvloer én die van directie en management en kan ik op elk niveau effectief communiceren. Met mijn scholing op het gebied van bedrijfsvoering en mensgerichte coaching zie ik snel waar de problemen liggen en zorg ik voor productieve, gemotiveerde medewerkers en teams. Ik ben gecertificeerd Profile Dynamics-trainer en -coach.

Bij mij niet een theoretische analyse waarna je het verder zelf mag uitzoeken, maar een pragmatische, hands-on aanpak. Ik kom in uw bedrijf en werk samen met u en uw medewerkers aan het bereiken van de gestelde doelen.

Ik sta voor creatieve en innovatieve oplossingen die echt werken!