Heeft u ook enkele monteurs in uw organisatie die structureel een te lage productiviteit hebben? Corrigerende gesprekken en extra aandacht van de leiding werken bij sommige van die voorbeelden maar heel even. Wat kunt u doen? Het zo laten geeft veel onrust en u verschuift het steeds groter wordende probleem alleen maar naar de toekomst.

Er is nu een oplossing, zet personal coaching in op basis van NO CURE NO PAY!

Coaching van medewerkers

Hieronder ziet u hoe ons concept in elkaar zit:

coaching monteurs-2015

Personal coaching monteurs op productiviteit

Wij bieden u twee opties:

Optie A: U betaalt een bedrag van € 3000,- bij realisatie van de productiviteitstoename. De kosten worden dus altijd betaald uit de aantoonbare en gerealiseerde productiviteitstoename van de monteur!

Optie B: U betaalt niets voor stap 1 en 2, maar slechts € 750,- voor het aanleveren van een goed onderbouwd rapport ten behoeven van uw personeelsdossier.

Uitgebreide rapportage

De rapportage bestaat uit een onderhoudsanalyse, competentiescore op technische kennis en kunde, en mate van organisatieverstoringen en motivatie. Een eerlijk en objectief rapport waar uw medewerker achter staat omdat hij gedurende twee maanden met zijn coach op een respectvolle manier regelmatig op voorbeelden en tips gewezen is. Iedereen wil graag een goede prestatie leveren, dus de motivatie van uw medewerker zal blijvend veranderd zijn.

Vraag vandaag nog een vrijblijvend en gratis intakegesprek aan en ik reken u voor wat 10% productiviteitsstijging bij het aantal monteurs op jaarbasis voor effect heeft op uw totale ondernemingsresultaat.